Esittelen nyt lyhyesti itseni ja koirat.

Itse olen siis kesällä 18v täyttävä tuotanto- ja lemmikkieläimiä opiskeleva nuori Kokemäeltä. Eläimiä minulla on ollut koko ikäni; Tiina novascotiannoutaja, Heidi cavalier kingcharlesinspanieli, Viki sekarotuinen koira, Rääpäle ja Hani maatiaiskissat, Fanni ja Lilli marsut sekä Titi ja Typy gerbiilit. Nyt yhä elämässämme on koirien lisäksi: kaksi akaattikotiloa, kaksi meripihkakotiloa, Miiukka maatiaiskissa sekä Minni ja Martta marsut. Heidi oli meillä vuosina 1994-2002. Seuraava koira (Amore "Emilia, Emppu")  meille tuli vuonna 2006. Sitä ennen meillä oli kaksi kissaa, ja Miiukka on meillä yhä. Match showssa olen alkanut käymään kesällä 2006 ensimmäisiä kertoja. Ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä olin Ronjan kanssa Tampereella maaliskuussa 2008. Maastojuoksua aloittelimme vasta keväällä-kesällä 2008. Agility ja koiratanssi kiinnostaa lajeina kovasti. Silloisten marsujen (Fanni ja Lilli) sekä gerbiilien kanssa kävin Pet näyttelyssä ja haaveissa olisi nykyisten marsujenkin kanssa päästä sellaiseen. :)

Ronja (Täysikuun Rakkaustarina) on rodultaan whippet ja on syntynyt 6.5.2007. Ronjan kanssa on yhdessä näyttelyssä käyty ja tuloksena H. Parissa mätsärissä olemme käyneet. Ensimmäisessä Ronja oli pentujen SIN2. Toisessa sai pienissä aikuisissa sinisen nauhan (ruusukkeen), ei muuta. Ronja on sosiaalistunut nyt hirveästi, kun on saanut olla joitakin kertoja mukana koulullakin. Ronjalle on tarkoitus maastojuoksukirjat anoa ja kisoihin suunnata. Ronjalla alkaa nyt kunnon koulutus ja tarkoitus olisikin joskus kokeilla agia ja koiratanssia.

Lokakuu2008001.jpg picture by marikaelomaa

Netta (Kiikurin Nekku) on syntynyt 10.12.2001, joten on jo hieman vanhempi whippet neito. Netta on meille tullut 11.10.2008 kodinvaihtajana. Netan kanssa mahdollisesti hieman kokeillaan maastoa harkoissa ja jossakin mätsärissä ja näyttelyssä käymme pyörähtämässä.

syksyisikoiria093.jpg picture by marikaelomaa

Emilia tai Emppu (Amore) on syntynyt 2.5.2005 ja on innokas tiibetinspanieli neiti. Empun kanssa käydään mätsäreissä ja näyttelyissä. Heinäkuussa 2008 Pori KV näyttelystä EH. Empulla on silmät ja polvet täysin terveet. Agility ja koiratanssi haaveissa...

agiliitelyyrityksi019-1.jpg picture by marikaelomaa

-Marika-